TEŠKE OPTUŽBE: Jelena Karleuša UMIJEŠANA u UBISTVO! - Volim Podgoricu

TEŠKE OPTUŽBE: Jelena Karleuša UMIJEŠANA u UBISTVO!

Svjedok tužilaštva  Republike Srbije tvrdi da je sadašnji počasni predsjednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić isplatio 80.000 nemačkih maraka za odrađenu likvidaciju Slavka Ćuruvije, vlasnika Dnevnog telegrafa!

U ubistvo je umiješana i folk pjevačica Jelena Karleuša.Svedok Tužilaštva naime tvrdi da je vlasnika Dnevnog telegrafa na Uskrs, 11. aprila 1999, ubio izvesni “Luka Pejović, u čijoj su pratnji bili Zoran Davidović Ćanda i njegova djevojka, estradna pjevačica“.

Svjedok nije želio da izgovori njeno ime u sudnici „da ga ne bi tužila“, ali je rekao da zna da je ubicu u automobilu “čekala popularna pjevačica, čiji je otac posle toga preuzeo istragu o ovom zločinu”.

Prenoseći saznanja o svjedočenju pred sudom, Kurir je podsjetio da je u to vrijeme za Davidovića, poznatijeg kao Ćanda, bila vjerena Jelena Karleuša. Ćanda je ubijen 23. marta 2000. kada se vraćao sa sahrane Branislava Lainovića Dugog.

Ovo podsjećanje izazvalo je pravu salvu uvreda i prijetnji fanova Jelene Karleuše na društvenim mrežama, a na račun lista Kurir.

Pozivajući javno da se Kurir što prije ukine, fanovi pjevačice otišli su i korak dalje poručivši na društvenim mrežama da su “ovi iz Kurira neđe u Evropi, završili bi svi kao oni iz Pariza novinari”, kao i da ove “treba zabraniti, zatvoriti u kuću i svima po jednu nanogicu”…

A kako je tekla prepiska na Tviteru, pogledajte na ovom printskrinu.

Foto: Printscreen

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com