MA KUD SI TI TO KRENULA: Jelena Đoković putuje samo po svijetu, svi čekaju OBJAŠNJENJE - Volim Podgoricu

MA KUD SI TI TO KRENULA: Jelena Đoković putuje samo po svijetu, svi čekaju OBJAŠNJENJE

Činjenica da jedna udata žena, koja pritom još ima i dijete, ima pravo da se samostalno kreće po ovoj planeti zbunila je mnoge fanove Jelene Đoković, supruge npoznatog srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Jelena se trenutno nalazi na misterioznom mjestu koje se, po svemu sudeći, nalazi negdje u Južnoj ili Centralnoj Americi. Iako nije htjela da otkrije gdje je tačno, ona redovno kači slike na Instagramu i daje male nagovještaje, pa se njeni pratioci zanimaju pogađajući gdje bi tačno mogla da bude.

Njeno putovanje, koje nije samo fizičko već i duhovno, traje izvjesno vrijeme i ljudima je več počelo ozbiljno da smeta što toliko vremena provodi razdvojena od svog muža, prenosi 24sata.rs.

“Pa ko će ručak da mu sprema?”, jedan je od komentara.

Zanimljivo je da se najčešće javljaju žene kojima nikako nije jasno kako Jelena sebi može da dozvoli da putuje bez Novaka.

“Da se nijesu možda razveli? Da nije kriza u braku? Da ga ne vara sa nekim iz hipi komune?”, jer drugog logičnog objašnjenja za samostalno putovanje jedne udate žene jednostavno nema.

“Zar nije rano za odvojene godišnje odmore?” zapitala se jedna od njenih obožavateljki, koja je kasnije ponovo prokomentarisala kako joj je čudno što je Novak na drugom kraju svijeta dok ona obilazi prirodu i vodopade.

“Sva ta putovanja mogu da sačekaju, jer kad imate dijete od dvije godine, onda je vaša dužnost da budete uz njega 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji, 365 dana u godini. Da slučajno ne propustite neki magičan trenutak”, smatra jedna Jelenina obožavateljka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com