PODGORICA: “Ja sam Vukotić, imam OSMORO DJECE, i ne mrdam dok ne dobijem ono što mi pripada” (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: “Ja sam Vukotić, imam OSMORO DJECE, i ne mrdam dok ne dobijem ono što mi pripada” (FOTO)

Veliiki broj Podgoričana je, gotovo izvjesno, proteklih mjeseci makar jednom napravio “nalevo krug” pa dužim putem do cilja kroz grad jer je glavni bulevar ispred Skupštine Crne Gore svakodnevno blokiran.

radnici-skupstina

Bivši radnici Kombinata aluminijuma, koji mjesecima uzalud isčekuju isplatu 5,45 miliona eura otpremnina u skladu sa Zakonom o izmirenju obaveza i Zakonom o budžetu kažu da “ne mrdaju” dok ne dobiju “ono što im pripada”. Njih oko 150 uredno dolaze “na posao” ispred republičkog parlamenta i traže, kako kažu samo jedno – ono što im pripada. radnici3

-Od narodnih poslanika nemamo nikakve fajde. Jednom su nam donijeli dva paketa flaširane vode i to je sve. Azra Jasavić je stajala baš tu i govorila da će prevaranti morati da nam isplate naš novac, ali to je bilo dok je bila opozicija. Otkako je ušla u Milovu Vladu, niđe je nema.

-Zvala nas je Draginja Vuksanović u njihove skupštinske prostorije da se okrijepimo, ali nijesmo prihvatili. Zvali su nas i iz DF-a. Nećemo u Skupštinu – kaže jedan od njih.

radnici2

-Ja sam Zoran Vukotić, imam osmoro djece i deveto na putu. Od najstarijeg imam i unuče. Nemate što o meni da pišete, pišite o ovima što neće da prave đecu, oni su opasni po državu! Ja odavde ne mrdam dok ne dobijem ono što je moje – nadovezuje se drugi.

radnici6

– Dužni su nam pojedinačno između četiri i 15 hiljada eura. Ova država konačno mora početi da bude pravna država. Neka se niko ne ljuti na nas jer je saobraćaj blokiran. Mi se ovdje borimo sa sve njih, sjutra će i oni biti u istoj situaciji.

radnici7

(Volim Podgoricu)

 

 

 

 

 

 

1 komentar

  1. Све врсте блокаде и бојкота, као и све врсте грађанске непослушности” руше труо режим и Бритву. Учешће на његовим унапријед покраденим изборима је фарса.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com