Budimo humani i pomozimo: Podgoričaninu Srđanu potreban novac za dijagnostiku u Srbiji - Volim Podgoricu

Budimo humani i pomozimo: Podgoričaninu Srđanu potreban novac za dijagnostiku u Srbiji

Mira Ćirković iz Podgorice, apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu njenom sinu Srđanu Roćenoviću (30), koji je nakon operacije u Kliničkom centru Crne Gore, od 18.oktobra 2015.godine, ostao vezan za postelju.

Nakon rehabilitacije u Institutu “Simo Milošević” u Igalu, poslije operacije vratnog dijela kičme, Srđan mora da ide za Beograd, kako bi po nalogu digestivnog hirurga, uradio defekografiju i tranzitno vrijeme kroz kolon, koji se ne radi u Crnoj Gori.

“U privatnoj klinici na Zvezdari defekografija i tranzitno vrijeme kroz kolon, koštaju oko 700 eura, i da bi se to uradilo, kako su nam rekli, potrebno je da u Beogradu ostanemo 10 dana. Tek s tim nalazima treba da se javimo digestivnom hirurgu, kako bi riješio Srđanov osnovni problem”, kazala je Ćirković.

Ona je podsjetila da su Srđanu skoro prije godinu i po u KCCG prvo ustanovili fisuru analnog dijela debelog crijeva, a zatim tokom operacije, prekinuli svinter.

“Od tada je vezan za krevet i trpi jake bolove, a zbog dugotrajnog ležanja, došlo je do deformiteta i pojave diskusa u vratnom i donjem dijelu kičme, te problema sa ekstremitetima, posebno sa desnom rukom”, priča Ćirković.

Kako samohrana majka, nakon ovoliko vremena, ističe, nije u mogućnosti da finansira put, boravak i potrebnu dijagnostiku na privatnoj klinici.

“Do sada su nam više puta iz Montenegro erlajnza davali besplatne povratne karte, ali su mi rekli da nam više ne mogu izlaziti u susret”, kazala je Ćirković.

Ukoliko ste u mogućnosti, novac možete uplatiti na račun Hipotekarne banke 520031000000130251. Broj telefona Mire Ćirković je 067/180 066

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com