ŠTA ZNAJU O NEMANJINOM NESTANKU: Ulama i Milić na saslušanju! - Volim Podgoricu

ŠTA ZNAJU O NEMANJINOM NESTANKU: Ulama i Milić na saslušanju!

 

Barska policija dovela je Vladimira Ulamu i Bobana Milića u cetinjsko Osnovno tužilaštvo. Obojica su uhapšena juče u selu Bjeloši. Policija je tražila Ulamu dvadeset dana jer je nestao pošto je dao izjavu o nestanku Nemanje Medina 8. jula. On je uhapšen ispred kuće Milića u kojoj se krio, a u samo kući policija je pronašla puške.

Podsjećamo, deset inspektora koje je predvodio šef barske kriminalističke policije Ekan Jasavić, juče je opkolilo kuću u kojoj se Ulama krio.

On je, međutim, uspio da iskoči kroz prozor, ali su ga policajci stigli deset metara od kuće. Ulama je u tom trenutku sa sobom imao pištolj, zbog čega je ova akcija bila rizična.

Pošto je uhapšen, policija ga je s Cetinja poslala u barski Centar bezbjednosti. U kući gdje se krio, policija je pronašla dvije puške. Zato se Ulama i Boban Milić sjutra privode kod tužioca zbog nedozvoljenog držanja orujža.

Pretres i hapšenje naložio je viši državni tužilac Željko Tomković.

Ovaj slučaj je neobičan jer je policija saslušala Ulamu odmah nakon nestanka Medina 8. jula. Tada je rekao da se s njim sreo kada mu je Medin kazao da ide za Nikšić. Odmah pošto je to izjavio i izašao iz policije, bestraga je nestao.

 

UHAPŠEN VLADIMIR ULAMA: Pokušao da pobjegne sa pištoljem

Ulama nije zvanično osumnjičen da je povezan sa Medinovim nestankom, ali policija planira od njega da uzme otiske koje će uporediti sa tragovima u spaljenom automobilu koje je Medin vozio tog dana kad je nestao.

Kuriozitet je i to što je Vladimirov otac obio 15. jula odbio poligrafsko testiranje.

Medin je nestao 8. jula oko 17.30 sati, nakon što je krenuo prema Virpazaru.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com