JOŠ JEDAN REMI SRBIJE: “Delfini” opet izbjegli već viđeni poraz - Volim Podgoricu

JOŠ JEDAN REMI SRBIJE: “Delfini” opet izbjegli već viđeni poraz

Sbija se pretplatila na spektakularne utakmice na Olimpijskim igrama.

Odigrala ih je već dvije, i opet je, baš kao i protiv Mađarske (13:13) bilo neriješeno – sada su “delfini” podijelili bodove sa Grčkom (9:9).

Srbiji ponovo ide slađi dio remija, jer su Grci imali tri gola prednosti u prvom poluvremenu, početkom drugog i četiri (5:1)…

Tada je, međutim, počeo da igra i tim Dejana Savića. Srpski vaterpolisti su potom smanjili na 5:4, a Heleni u posljednjih osam minuta ipak ušli sa sigurnih plus dva (5:5).

Živko Gocić je smanjio na 7:6, ali je već u narednom napadu Hristodulos Kolomvos vratio mirnu prednost svom timu – 8:6.

Prvo izjednačenje na meču viđeno je tri minuta i 36 sekundi prije kraja kada je Miloš Ćuk u napadu s igračem više poravnao na 8:8, a onda je Srbija prvi put i povela – prednost joj je donio Slobodan Nikić (2.23 do kraja meča).

Joanis Fudulis je minut i 47 prije kraja izjednačio na 9:9, a oba tima su do kraja propustila po dvije šanse da trijumfuju…

Rezultati i parovi 2. kola

Grupa A: Mađarska – Australija (18), Japan – Brazil (00.30). Odigrano: Srbija – Grčka 9:9;

Grupa B: Italija – Francuska (1520), SAD – Španija (16.40), Hrvatska – Crna Gora (01.50).

(Vijesti)

1 komentar

  1. Good post. I learn one thing more challenging on different blogs everyday. It’ll always be stimulating to read content from different writers and observe a bit something from their store. I’d choose to make use of some with the content on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a hyperlink on your net blog. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com