Budvanka pustila VRAČARE u kuću, dok je jedna “proricala”, druga je opljačkala! - Volim Podgoricu

Budvanka pustila VRAČARE u kuću, dok je jedna “proricala”, druga je opljačkala!

Budvanska policija uhapsila je preksinoć Sarajke Nadiu Omerović (27) i Andželinu Seferović (18), koje se sumnjiče da su prije par dana opljačkale Budvanku S.B. i iz  njene kuće  odnijele 800 eura.

“Vijestima” je iz policije nezvanično rečeno da je Andželina rođena u Rimu, ali da već nekoliko godina boravi u Sarajevu.

Tamo je, tvrde, upoznala  Nadiu, sa kojom je doputovala u Budvu.

“Njih dvije su se predstvaljale kao proročnice i tako turistima, ali i mještanima uzimale novac, gatajući im gledajući u karte ili u dlan. Veoma su vješte u manipulacijama. Nadia  se predstavljala  kao vidovnjakinja i brzo je uspijevala da opčini klijente, govoreći im ono što žele da čuju, dok je Andželina za to vrijeme pokušavala da iz opljačka”, rekao je sagovornik “Vijesti” iz policije.

Kazao je da im je uigrana taktika  pošla za rukom, kada ih je u kuću pustila Budvanka kojoj su pokucale na vrata i ponudile svoje usluge.

“Čim su prešle prag,  počele su sa svojom igrom. Nadia je otvorila karte i Budvanki pričala šta je u budućnosti očekuje, dok je Andželina  vrebala trenutak nepažnje očarane  domaćice… Dok je  Budvanka netremice slušala šta joj gatara priča, Andželina je uspjela da otvori ladicu u dnevnoj sobi, gdje je našla 800 eura. Spakovala je  pozamašnu svotu novca u  torbu i dala znak  koleginici da je posao obavila. Nadia je ubrzo završila sa gatanjem i njih dvije su otišle iz kuće”, rekao je izvor “Vijesti”.

Budvanka je poslije par sati vidjela da nema novca, ukapirala šta se desilo i obavijestila policiju… Detaljno im je ispričala cijeli događaj i opisala  gatare.

Inspektori  su preksinoć oko  23 časa – nedaleko od Staroga grada, pronašli osumnjičene i tu im stavili lisice na ruke.

Državljanke Bosne i Hercegovine  zatim su  privedene  zamjenici osnovnog državnog tužioca u Kotoru, koja im je na teret stavila krivično djelo –  krađa.

Budvanski policajci u nekoliko  navrata apelovali su  na građane da u  kuće ne primaju navodne proročice, gatare, ali ni ljude koji se tvrde da su članovi porodice nekog teško oboljelog, kome treba novac za liječenje…

Tada su saopštavali da među njima ima mnogo prevaranata, koji čekaju priliku da nešto ukradu.

2 komentara

  1. I’m really inspired along with your writing talents and also with the structure in your blog. Is this a paid subject or did you customize it yourself? Anyway stay up the nice quality writing, it’s uncommon to peer a nice blog like this one these days.

  2. I wish to express my respect for your kindness for women who need assistance with your content. Your very own dedication to passing the message up and down had been extremely invaluable and has without exception helped individuals just like me to attain their objectives. Your personal invaluable suggestions entails a whole lot to me and far more to my mates. Thanks a ton; from all of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com