NOVA SEZONA VAŠE OMILJENE SERIJE: ‘’Lud, zbunjen, normalan” na ekranima od utorka, 6. septembra - Volim Podgoricu

NOVA SEZONA VAŠE OMILJENE SERIJE: ‘’Lud, zbunjen, normalan” na ekranima od utorka, 6. septembra

Neponovljivi humor i dogodovštine najpopularnije porodice na Balkanu – Fazlinovića dolaze u domove gledalaca Prve Televizije u premijernoj jedanaestoj sezoni regionalno popularne serije ‘’Lud, zbunjen, normalan” od utorka, 6. septembra radnim danima u 21:15h.

Gledaoci Prve će u ponedjeljak, 5. septembra moći da pogledaju posljednju epizodu desete sezone nakon čega se dogodovštine nastavljaju u do sada ne emitovanom serijalu.

lud-zbunjen-normalan-1

U jedanaestoj sezoni “Lud, zbunjen, normalan” jadima Fazlinovića izgleda nema kraja. Izet ima novu djevojku. Faruk, iako proživljava svojih 5 minuta slave noseći titulu najpoželjnjijeg neženje i dalje je sam i neodlučan. I dalje pati za Senadom, čak će biti pod sumnjom da je zbog ljubomore ubio njenog vjerenika. I Damir je neodlučan. U njegovom životu smjenjuju se i Barbara i Lada, pa čak i Farukova djevojka Janja. Međutim, najveće iznenađenje svima će biti kada se porodici Fazlinović pridruži ženski član i to upravo Izetova ćerka Jelena.

Nakon kratkog perioda, produkcija ‘’Akord’’ snima novu tv seriju pod nazivom ‘’Begova kuća’’. Scenarista je Izet, reditelj Faruk, a glumačku ekipu čine: Samir, Barbara, Lada, Mentor, Fufe i Avdija.  Iako je radnja serije smještena u period osmanlijske vladavine, Izet inspiraciju nalazi u svakodnevnom životu.

lud-zbunjen-normalan

Osim standardne glumačke postave na čelu sa Mustafom Nadarevićem, Senadom Bašićem, Moamerom Kasumovićem i ostalima, u jedanaestoj sezoni ćemo gledati i Natašu Ninković, Branislava Lečića, Tarika Filipovića, Sofiju Juričan, Ivu Štrljić, Snežanu Bogdanović, Jelenu Stupljanin… Scenarista serije je Feđa Isović, dok režiju potpisuje Elmir Jukić.

Prva TV emitovala je do sada epizode sedme, osme, devete i desete sezone u programskoj šemi 2015/2016 koje su prema mjerenjima Crnogorskog Telekoma bile najgledaniji program u kategoriji domaćih serija u udarnom terminu.  Na veliko razočaranje milionskih fanova serije širom jugoistočne Evrope, jedanaesta sezona je ujedno i posljednja koju je neponovljivi glumački i producentski tim snimio..

lud-zbunjen-normalan-2

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com