Home / SPORT / Fudbal / TI SI NAŠA PRVA LJUBAV, CRNA GORO VOLIMO TE! Pogledajte kako se navijalo za CRNU GORU u Rumuniji! (FOTO)

TI SI NAŠA PRVA LJUBAV, CRNA GORO VOLIMO TE! Pogledajte kako se navijalo za CRNU GORU u Rumuniji! (FOTO)

Navijači crnogorske reprezentacije u Rumuniji pokazali su da se voljeni tim može bodriti svim snagama i bez i najmanjeg ekscesa i nereda, I da postoji ogromna razlika između iskrenih ljubitelja fudbala i huligana.

14249267_1835506183334825_807721642_n

Iako u značajno manjem broju, Crnogorci su sa tribina, u pojedinim momentima čak uspjeli da najdjačaju domaće navijače!

Navijači reprezentacije Crne Gore,  tačnije grupa Dukljani, sa kojom je putovao i novinara Portala “Volim Podgoricu” su prvi stigli u  Kluž kako bi bodrili svoju reprezentaciju protiv Rumunije u kvalifikacijama za predstojeće svjetsko prvenstvo u Rusiji.

 

Put, koji je trajao 18 sati, je protekao u najboljem redu, nikakvih incidenata nije bilo,  na granicama, sa policijom ili navijačima rumunske reprezentacije, što je u poslednje vrijeme gotovo pravilo za navijačke grupe
Dukljani su time pokazali da postoji ogromna razlika između iskrenih navijača i običnih huligana.

14256322_10209861834965591_654456991_n

Šetnja kroz Kluž je takođe protekla u najboljem redu i prijateljskom odnosu sa lokalnim stanovništvom. Na ulazaku u stadion kordoni policije i redara, ali ni kod jednog navijača crnogorske reprezentacije nije nađeno ništa (baklja, topovski udar i sl)

Navijači naše reprezentacije, iako su bili u znatno manjem broju, u par navrata su bili glasniji od mnogobrojne domaće publike u čemu su prednjačili upravo Dukljani.

A utakmica je bila za infarkt!

Popa je u 85. minutu šokirao Crnogorce i činilo se da će ekipa Ljubiše Tumbakovića kući otići poražena. Iako su “sokoli” primili gol pred sami kraj utakmice navijači Crne Gore su još jače bodrili svoje favorite!

Da li zbog glasnog bodrenja naših navijača ili nečeg drugog,  samo dva minuta kasnije Jovetić je glavom poravnao rezultat!

Među našim navijačima opšta euforija, i pjevalo se još jače.

Ipak, to nije bio kraj uzbuđenjima. Vukčević je u sudijskoj nadokandi napravio veliku glupost. Neoprezno je startovao u svom kaznenom prostoru i sudija Tejlor nije imao dilemu. Pokazao je na bijelu tačku, a Stančiju je u sedmom minutu sudijske nadoknade sa bijele tačke promašio gol Božovića.

14281334_1835507063334737_780272449_n

Na licu Ljubiše Tumbakovića vidjelo se zadovoljstvo. Crna Gora je uspela da iščupa bod.
Rumunski navijači su pognuli glave i utišali se a Kluž arenom orilo se, kao das mo uzeli cijela tri boda: “Ti si naša prva ljubav, Crna Goro volimo te”!

Marko Komlenac

loading...

3 0 komentara

  1. Uz duzno postovanje prema ostalim grupama grupa Kotorana je prva stigla u kluz 3.sep. 0700h 😉

  2. A da su kampovali mjesec tamo sa ovakvom zastavom…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com