Socijaldemokrate izvele performans: Dosljedno za Crnu Goru - Volim Podgoricu

Socijaldemokrate izvele performans: Dosljedno za Crnu Goru

Socijaldemokrate Crne Gore izvele su danas u Podgorici performans pod nazivom –‘’Dosljedno za Crnu Goru“, koji je imao za cilj predstavljanje ključnih poruka predizoborne kampanje.

“Ovim performansom građanima poručujemo kakvo društvo treba da gradimo, pogotovo za mlade ljude koji su naša sadašnjost i budućnost, a koji zaslužuju da žive u državi socijalne pravde sa jasnom vizijom snažnog ekonomskog razvoja”, saopštili su mladi SD- a.

osd3

Predsjednik OSD-a, Ahmed Zajmović kazao je da je cilj ovog performansa da se javnost upozna sa onim na čemu će biti utemeljena sva buduća zalaganja Socijaldemokrata.

osd2

“Ostvarivanjem naših programskih ciljeva bavićemo se dosljedno, jer je dosljednost prepoznatljiva crta našeg socijaldemokratskog djelovanja. Stvaranje ekonomski razvijenog, pravednog i solidarnog društva u kojem građani žive od svoga rada za Socijaldemokrate je apsolutni prioritet. Vizija snažnog ekonomskog razvoja za koju se zalažemo označava i više mogućnosti za mlade, a naš cilj je da aktivnostima koje će biti pažljivo planirane i osmišljene, jasno stavimo do znanja da je organizacija Omladine SD-a utemeljena na ozbiljnosti i kvalitetu.  Naši omladinci biće donosioci promjena, što će ova kampanja i pokazati”, istakao je Zajmović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com