Doskorašnji potpredsjednik Cdu pristupio SD-u - Volim Podgoricu

Doskorašnji potpredsjednik Cdu pristupio SD-u

Doskorašnji potpredsjednik Crnogorske demokratske unije Rafet Mulić pristupio je Socijaldemokratama Crne Gore.

“Ono što me opredjelilo da pristupim Socijaldemokratama Crne Gore je prvo ideja socijaldemokratije, koja i pored postojanja partija koje su imale „obavezu“ da ovu ideju „utemelje“ u političko tkivo Crne Gore to nijesu uradile. Pored ideje, tu su i ljudi koji znaju, hoće i mogu raditi na razvoju socijaldemokratske ideje koja treba i biće dominantna snaga kod nas. Zato dragi prijatelji, uvaženi građani, ako želite da našu Crnu Goru vode oni koji razumiju vaše potrebe, ambicije, strepnje, strahove i nadanja glasajte za SD. Vrijeme koje dolazi zahtijeva ljude u vlasti, odnosno političku snagu u kojoj građani imaju čvrst oslonac na putu oporavka ekonomije i standarda, na putu izgradnje društva jednakih mogućnosti. Glasajte za SD, za socijademokratsku ideju, koja i danas čini temelj moderne Evrope, samim tim i moderne Crne Gore“, kazao je Mulić.

Mulić je bio politički aktivan u LSCG 2011. godine, kada je obavljao funkciju predsjednika OO LSCG u Bijelom Polju.

Takođe je bio odbornik LSCG u bjelopoljskoj Skupštini od 1992. do 1998.

Na izborima 2006. godine bio je kandidat liberalno-bošnjačke koalicije za predsjednika opštine.

Do nedavno je bio potpredsjednik CDU-a.

“Na ovim izborima moja porodica i ja ćemo glasati za Socijaldemokrate. Moj izbor ne mora biti i vaš… ali kad bolje razmislite, svi mi koji smo se decenijama borili za modernu, prosperitetnu Crnu Goru, moramo biti DOSLJEDNI ovoj borbi. Kad bolje razmislimo, jedini pravi izbor, naš dosljedni izbor su Socijaldemokrate“, kazao je Mulić.

1 komentar

  1. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com