SNIMAK UŽASNUO AMERIKU Ćerkica vuče majku obeznanjenu od heroina

Na video snimku koji je šokirao Ameriku, uplakana i uznemirena djevojčica (2) u supermarketu pokušava da probudi svoju onesviješćenu majku koja se predozirala drogom.

https://www.youtube.com/watch?v=kc2AXr1XatI

Dijete plače i vuče mamu za ruku u prodavnici u Lorensu u Masačusetsu između rafova sa igračkama.

 Ljudi koji su snimili ovaj video, pozvali su odmah Hitnu pomoć, međutim nisu ni prišli uplakanom djetetu koje je kružilo oko tijela majke pokušavajući da je probudi.

Tek minut kasnije, prišao je čovjek, koji je tvrdio da zna onesviješćenu ženu, i pokušao je da je probudi nazivajući je imenom.

Ubrzo je pristigla ekipa Hitne pomoći, a djevojčica se sklonila sa strane kod čovjeka koji je prethodno pokušao da osvijesti njenu majku. U pozadini se čuje kako joj govori da će joj mama biti u redu.

Šef tamošnje policije navodi kako je veoma uznemirujuće vidjeti nekog u takvom stanju sa malim djetetom.

Prema navodima američkih medija žena je najvjerovatnije bila predozirana heroinom jer je primila duplu dozu lijeka “Nalokson” protiv predoziranja, a u njenoj torbi su nađeni narkotici.

Ona će biti optužena za ugrožavanje djeteta, a njena ćerka je trenutno u rukama socijalne službe.

Žena je identifikovana kao Mendi Mek Goven (36) iz Novog Hempšira, a kako navodi “Eagle Tribune”, izjavila je da nije bila predozirana, već da je zaspala, piše “Daily Mail”.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close