TOP GEAR DANAS SNIMA U PODOGORICI: Ove saobraćajnice su ZATVORENE (INFO) - Volim Podgoricu

TOP GEAR DANAS SNIMA U PODOGORICI: Ove saobraćajnice su ZATVORENE (INFO)

Najznačajniji automobilski svjetski TV serijal, Top gear, danas snima u Podgorici, zbog čega će na magistralnom putu M-2, zaobilaznica oko Podgorice – podvožnjak prema Zetatransu, saobraćaj biti obustavljen više sati, u terminima ne dužim od 20 minuta, obaviještava AMS Crne Gore.
Top Gear će predstaviti Aston Martin u CG, evo na kojim dionicama će biti obustavljen saobraćaj
Ovi kadrovi će inače biti prikazani tržištu od 350 miliona ljudi.

 U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća nesmetano i u povoljnim vremenskim uslovima, a vidljivost je, zbog magle, po kotlinama i duž rijeka ponegdje smanjena.

Na regionalnom putu Crkvice – Vrulja saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica, auto puta Bar – Boljare, prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, biti obustavljen ne duže od 30 minuta od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan – Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Poda – Berane, zbog geotehničkih istraživanja u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije magistrale, režim saobraćanja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com