MISLITE DA STE PRESTARI ZA BILO ŠTO? Ovaj maneken ima 80 godina, i oduševio je planetu! (VIDEO)

Kinez Deshun Wang ima 80 godina, a toliko je pun energije da ostavlja dojam kao da puno mlađi. Postao je medijska zvijezda nakon što je prošetao modnom pistom. Svi su ostali pozitivno šokirani njegovim izgledom i snagom.

On je inspiracija za mnoge ljude koji su upola mlađi od njega, a već polako odustaju od života. Sa 24 godine je bio glumac u pozorištu, a kada je napunio 44 godine odlučio je naučiti engleski jezik. Pet godine kasnije osnovao je svoju pantomimičarsku grupu, otišao u Peking i krenuo sa životom ispočetka. Godine mu, kaže, nikada nisu bile prepreka da pokuša nešto novo, nikada nije odustajao.

Sa 50 godina prvi put je zakoračio u teretanu i počeo vježbati. Sedam godina kasnije opet je stajao na pozornici s performansom “Living sculpture performance”. Publika je bila oduševljena.

Napunio je 70 godina i vježbao punom parom, svaki dan. Sa 79 godina prvi put je stao na modnu pistu i postao senzacija.

 

– Imam 80 godina i snove koje još želim ostvariti. Kada pomislite da je suviše kasno, nemojte dozvoliti da vam to bude izgovor za odustajanje. Niko vas ne može spriječiti da doživite uspijeh, osim vas samih. Kada dođe vrijeme da zablistate, budite najsjajniji – kaže ovaj nevjerovatan muškarac.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close