TINEJDŽERKA UVJERENA DA ĆE RODITI ISUSA: Čak joj je i stomak PORASTAO (VIDEO) - Volim Podgoricu

TINEJDŽERKA UVJERENA DA ĆE RODITI ISUSA: Čak joj je i stomak PORASTAO (VIDEO)

Američka 19-godišnja djevojka identikovana samo kao Haley pojavila se nedavno u emisiji ‘Dr. Phil’ u kojoj je izjavila da je trudna 9 mjeseci i da u sebi nosi malog Isusa. Međutim, svi testovi za otkrivanje trudnoće kao i ultrazvuk pokazali su da ona uopšte nije trudna, piše Independent.

– Znam da je moja trudnoća stvarna, pa dobila sam najmanje 10 kilograma. Jedne noći sam spavala i osjetila sam bebu kako me udara u donji dio trbuha, i tačno mogu osjetiti njegovu glavu, evo upravo ovdje, točno ispod pupka – rekla je Haley u emisiji.

foto: Screenshot/YouTube

Dodaje da joj nitko ne vjeruje da je trudna, ni porodica, ni prijatelji pa čak ni sveštenici u crkvi.

– Znam da je to Isus. Baš me briga što me se porodica odriče. Sve se svodi zapravo na to jeste li pravi vjernik ili nisi – kazala je Haley dr. Philu.

foto: Screenshot/YouTube

Lagala i ranije: Donirala bubreg, otac joj je Eminem, ima šizofreniju

Njene tvrdnje uzimaju danak njezinoj porodici, posebno majci, koja tvrdi da je Haley i ranije imala problema s laganjem. Navodno je svima tvrdila da je tkmičarka u Američkom Idolu, da je donirala bubreg, a navodno je svojevremeno tvrdila i da je Eminem njen biološki otac.

Također, kako navodi majka, Haley je čak i lagala da joj je dijagnostikovana paranoidna šizofrenija.

– Ne mogu više ovako živjeti. Moramo se ponašati prema njoj kao da je zaista trudna kako bi izbjegli bilo kakav konflikt. Nadam se da će mi dr. Phil reći je li i ovo dio njezine glume ili možda zaista treba psihološku pomoć – rekla je majka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com