DOLAZE RODE: STIŽE MALI PEKOVIĆ

Predsjednik Košarkaškog kluba Partizan Nikola Peković (30) i njegova supruga Violeta (38) očekuju prinovu.

Legendarni košarkaš dobiće sina u februaru, piše novi broj magazina Stori, koji se od danas nalazi u prodaji.

Peković je buduću suprugu upoznao 2015. godine u Pljevljima, i to preko svog prijatelja, kasnije i kuma Darka Šarića.

Posle godinu dana veze poznati košarkaš odlučio je da zaprosi svoju izabranicu, koja je po zanimanju ljekarka.

Nikola i Violeta su u braku od 17. juna ove godine, a svadbena ceremonija upriličena je u hotelu „Mediteran“ u Bečićima. Veselju je prisustvovalo 400 gostiju, pevali su Ana Bekuta, Miroslav Ilić, Aca Pejović, Dženan Lončarević…

Lijepa vijest o trudnoći mnogo je obradovala prijatelje porodice Peković, koji su sredinom avgusta bili svedoci koliko su Nikola i Violeta teško podnijeli tadašnju tragediju koja ih je zadesila.

Naime, Violeta je bila u drugom stanju, ali se ta trudnoća završila gubitkom bebe. Pekovići su iz neželjene situacije izašli jači i u martu čekaju proširenje porodice, što ih oboje čini izuzetno srećnim.

Pored košarke
BIZNISMEN

Iako je i dalje aktivan košarkaš, Nikola Peković se uveliko posvetio i privatnom biznisu. Crnogorski as kupio je u centru Zlatibora plac na kojem gradi velelepni luksuzni stambeno-poslovni kompleks. Prema informacijama, taj posao Pekoviću ide odlično i već je dobar dio luksuznih stanova dobio svoje kupce. Peković je odlučio da jednu od vila na Zlatiboru zadrži za sebe, jer obožava da provodi vrijeme na srpskoj planini.

Aktivan igrač
AS MINESOTE, ALI POVRIJEĐEN

Nikola Peković već drugu sezonu ima problema s povredama, zbog kojih ne igra u svom timu Minesota Timbervulvs. Američka ekipa i Peković imaju potpisan ugovor do 2018. godine, a nema nagovještaja da bi moglo da dođe do raskida saradnje uprkos činjenici da će pouzdani centar propustiti kompletnu sezonu zbog povrede.

Pored toga, Peković je prvi čovjek KK Partizan, u kojem se suočio s brojim finansijskim problemima, ali ih zasad uspješno rješava zajedno sa svojim saradnicima.

(Kurir)

loading...
Tagovi

Slične Objave

2 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close