STIGLA ZIMA: SNIJEG I SUSNJEŽICA NAJAVLJENI ZA PODGORICU - Volim Podgoricu

STIGLA ZIMA: SNIJEG I SUSNJEŽICA NAJAVLJENI ZA PODGORICU

U srijedu će biti promjenljivo oblačno i uglavnom suvo ili uz rijetku pojavu slabih kratkotrajnih padavina. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od -10 do 6, najviša dnevna od 0 do 12 stepeni.

Podgorica: Promjenljivo oblačno, tokom dana uglavnom suvo, u noćnim satima moguća slaba kiša ili susnježica. Jutarnja temperatura vazduha oko 2, najviša dnevna do 8 stepeni.

SAOBRAĆAJNA NEZGODA: Povrijeđene tri Podgoričanke

OPREZNO VOZITE PO SNIJEGU: Šleper sletio sa puta (FOTO)

U četvratak umjereno do potpuno oblačno, u južnim predjelima povremeno kiša, u ostalim predjelima susnježica i snijeg, a ponegdje i u kontinentalnim predjelima na jugu kratkotrajno moguća susnježiča i snijeg. U poslijepodnevnim satima i tokom noći se očekuje jačanje sjevernog i sjeveroistočnog vjetra, osjetan pad temperature, prvenstveno na jugu prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, dok će na sjeveru zemlje biti jakih sniježnih mećava.

Vjetar tokom dana sjeverni i sjeveroistočni u pojačanju, u noćnim satima pojačan i veoma jak, na udare olujne i orkanske jačine.

Jutarnja temperatura vazduha od -12 do 5, najviša dnevna od -4 do 10 stepeni.

U Podgorici pretežno oblačno, povremeno kiša, a kratkotrajno je moguć i snijeg ili susnježica, u poslijepodnevnim satima se očekuje jačanje sjeveroistočnog vjetra, osjetan pad temperature, prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura vazduha oko 1, najviša dnevna oko 5 stepeni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com