PODGORICA: Direktor Abdić uklonio sliku Kosovke djevojke iz Urgentnog centra - Volim Podgoricu

PODGORICA: Direktor Abdić uklonio sliku Kosovke djevojke iz Urgentnog centra

Novi direktor Urgentnog centra Crne Gore i član Glavnog odbora DPS-a Nermin Abdić naredio je uklanjanje slike Kosovske djevojke iz prostorija te medicinske ustanove.

Kako saznaje portal IN4S, nakon ove anticivilizacijske naredbe Abdića slika Kosovke djevojke je sklonjena sa zida u Urgentnom centru u Podgorici i stavljena u neki ćošak.

Iso Mahmutović je trajno upisao svoje ime u knjigu čojstva kada je odbio da učestvuje u rušenju Njegoševe kapele na Lovćenu, dok je njegov sunarodnik Nermin Abdić sam sebe ovim činom stavio na stub srama.

Koliko je Kosovka djevojka, koja vida rane junacima, duboko utemeljena u tradiciji Crne Gore najbolje potvrđuje činjenica da je anacionalna komunistička vlast postavila njenu sliku u prostorije Urgentnog centra, da simbolizuje pružanje pomoći onima kojima je najpotrebnija.

 Gore nego u vrijeme turskog zuluma: Direktor Abdić uklonio sliku Kosovke djevojke iz Urgentnog centra

Kosovka djevojka je simbol čistog srca, dobrote, plemenitosti i humanosti i zato uklanjanje njene slike iz Urgentnog centra predstavlja drzak i anticivilizacijski čin kojem je teško naći poređenje. Zamislite ljekara-direktora muslimana kako u italijanskoj ili bavarskoj bolnici uklanja sliku Majke Tereze sa zida.

Nažalost, u današnjoj Crnoj Gori i to je moguće, čime se točak istorije vraća unazad pa u praksi ponovo imamo ista dešavanja kao ona za vrijeme turske okupacije i zuluma na ovim prostorima.

Inače, Abdić je mjesto direktora Urgentnog centra „zaslužio“ napadima na DF tokom predizborne kampanje, kada je tvrdio da crnogorsko zdravstvo „sigurnim korakom ide uzlaznom putanjom“.

(IN4S)

4 komentara

  1. Još malo izrode pa ce DPS mafiokratija da ode u proslost! Ovo su im zadnji ocjni dani. I ovaj nebitni funkcioner nece dugo biti na toj poziciji. Par mjeseci najvise. A ovim cinom pokazuje kakav je covjek-nikakav, i sto nam misli! Pamti Crna Goro dje te dovela kriminalna organizacija DPS mafija! Gorivo skuplje 16 centi, smanjene plate, povecan pdv za komjutere za 7 posto na 19…?! Sto je ovo ljudi, imate li i grama muskosti kad ovo trpite!? DPS najljigaviju partiju u istoriji evrope i ovakve nebitne kadrove, da oni micu nase slike.. E sram te bilo Crna Goro sto si dozvolila!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com