PONOVO CRVENI METEO ALARM: Duvaće jaka oluja brzine preko 90 km/h - Volim Podgoricu

PONOVO CRVENI METEO ALARM: Duvaće jaka oluja brzine preko 90 km/h

Evropski meteorološki sistem Meteoalarm izdao je za danas novo upozorenje koje se odnosi na sjever Crne Gore.

OVO SE NE PAMTI: Skijanje na ulcinjskoj Velikoj plaži (VIDEO)

LUDOST ILI HRABROST? Vozio automobil preko Skadarskog jezera (VIDEO)

Prema njihovim podacima, očekuje se da će u kontinentalnom i sjevernom dijelu zemlje duvati jaka oluja, odnosno južni vjetar jačine 10 Bofora čija brzina prelazi 90 km/h. Takođe, u ovim oblastima očekuje se snijeg koji će za 12 časova napadati najmanje 30 centimetara.

Za centralni i primorski dio Crne Gore najavljuje se takođe jači vjetar, koji će dostizati 40 km/h odnosno 50 km/h. I dok se za podgoričku opštinu sa širokom okolinom očekuju grmljavina, vremenske nepogode, pa čak i grad, u priobalnom pojasu biće jake kiše, a more će biti talasasto.

Podsjećamo, iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju za danas najavljuju oblačno vrijeme sa padavinama i osjetno toplije. Jutarnja temperatura vazduha biće od -7 do 4 stepena, a najviša dnevna od 1 do 12 stepeni Celzijusa.

Sjutra će biti još toplije, promjenljivo oblačno, s povremenom kišom, a u većini kontinentalnih predjela biće snijega i susnježice. Vjetar će uglavnom biti slab do umjeren. Jutarnja temperatura vazduha biće od -4 do 8 stepeni, a najviša dnevna od -3 do 11 stepeni Celzijusa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com