VELIKO SLAVLJE U PODGORICI: Nikola Peković će 3 dana slaviti rođenje sina! 50.000 eura za trubu i gusle - Volim Podgoricu

VELIKO SLAVLJE U PODGORICI: Nikola Peković će 3 dana slaviti rođenje sina! 50.000 eura za trubu i gusle

Nikola Peković (31) i njegova osam godina starija supruga, doktorka Violeta Milinković, u petak će postati roditelji dječaka.

Košarkaševa žena od ponedeljka boravi u porodilištu u Podgorici, a doktori su u srijedu saopštili da će je carskim rezom poroditi u petak. Predsjednik Košarkaškog kluba Partizan samo je čekao taj tačan datum kako bi organizovao veselje i čim su mu saopštili kada će sin doći na svijet, rezervisao je podgorički hotel „Hilton“ za 200 zvanica.

Hotel na poklon

– „Hilton“ je u vlasništvu Pekovićevog kuma Duška Šarića. Mlađi brat narko-bosa Darka Šarića, kao poklon za rođenje kumčeta košarkašu je ustupio maltene cio hotel: salu, u kojoj će biti upriličena žurka, i hotelske sobe za zvanice iz Srbije i inostranstva, kojih će biti oko 200.

Zvuci zavičaja... I guslari će uveličati Pekovićevo veselje

Peković je, za džabe dobio i smještaj i posluženje, ali muziku mora da plati. Novca ima, ali i problema, jer je proslava u petak, baš na dan kad  pjevači imaju nastupe.

– Nikola je odvojio čak 50.000 eura za muzičke goste. Pekmen mi je rekao da će mu truba i gusle svirati do zore, a možda i tri dana. Znam da će za atmosferu biti zadužen jedan lokalni crnogorski bend, ali i trubač Dejan Petrović, koji se trenutno priprema za veliki koncert, pa mu je ovaj vikend bio slobodan.

NO ĐANI, NO PARTI, ALI STVARNO!

Budući da je tek juče saznao da će sjutra postati otac, Nikola Peković je bio u trci s vremenom što se tiče angažovanja pjevača na slavlju u Podgorici.

Zbog toga su upravo njegovi omiljeni izvođači spriječeni da dođu jer imaju zakazane nastupe. Ana Bekuta pjeva u Novom Sadu, Radiša Trajković Đani u Švajcarskoj, Miroslav Ilić je takođe spriječen, kao i Dženan Lončarević.

Ali pošto Pekmen planira da slavi tri dana, možda će doći u subotu ili nedelju.

(Kurir)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com