Pao snijeg na sjeveru, tokom noći prestanak padavina - Volim Podgoricu

Pao snijeg na sjeveru, tokom noći prestanak padavina

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno oblačno sa povremenom kišom, a lokalno se očekuju kratkotrajni pljuskovi i grmljavina.

Na sjeveru u višim, a tokom prijepodneva i u nižim predjelima snijeg. Krajem dana padavine će osjetno oslabiti, a tokom noći prestati. Duvaće vjetar, tokom jutra južnih smjerova, a zatim sjeveroistočni i istočni, povremeno umjeren do jak, na udare i olujne jačine, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore.

Dnevna temperatura vazduha od 0 do 16 stepeni.

Sjever je jutros prekrio tanki sniježni pokrivač. Snijeg, trenutno pada u Bijelom Polju, Kolašinu, Pljevljima, i na Žabljaku gdje je izmjerena temperatura u 8 časova izsnosila -3,6 stepeni.

20170225080253

Visina sniježnog pokrivača izmjerena jutros u 7 časova na Žabljaku je iznosila 47 centimatara, u Pljevljima i Kolašinu 15, Beranama 10, Šavniku 8, Bijelom Polju i Plužinama 6, u Rožajama 4 i Andrijevici jedan centimetar.

3 komentara

  1. An intriguing discussion will probably be worth comment. I think that you need to write much more about this topic, it might not be a taboo subject but normally people are not enough to communicate on such topics. Yet another. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com