Sjutra isključenja struje u više crnogorskih opština - Volim Podgoricu

Sjutra isključenja struje u više crnogorskih opština

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 27. februara do petka 03. marta, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

 

Podgorica 28.02 – 02.03

– Zeta

Podgorica 02.02 – 03.03

– Balabani

– Golubovci

 Herceg Novi 27.02 – 03.03

– Bijela

– Kampovi „Jadran“, „Dunav“, „Galeb“, „Sarajevo“ i „Šumadija“

– Kumbor

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja ktričnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica

– Zbog planiranih radova u trafostanici Stara Zlatica 3, u srijedu 01. marta, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja u Park šumi Zagorič.

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Vazdušni tuzi – ogranak Omerbožovići, u srijedu 01. marta, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područja Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići.

Pljevlja

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži, u srijedu 01. marta, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja  Dubočica, Poblaće, Metaljka, Babino Brdo, Đakovići, Krejino Vrelo i  naselje Židovići.

Berane

Zbog planiranih radova na dalekovodu, u srijedu 01. marta, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Vinicka, Navotina, Trepča, Lukin Vir, Marsenića Rijeka i Šekular.

Plav

Zbog planiranih radova na dalekovodu Đurička Rijeka – Hoti, u srijedu 01. marta, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće seoska područja Jesenice i Hoti.

Rožaje

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Gusnice, u srijedu 01. marta, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće seosko područje Gusnice.

Ulcinj

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Kruče uvala, u srijedu 01. marta, u terminu od 9 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com