Barbika se opet razvodi: Evo šta Bekvalčeva kaže o Ljubu Jovanoviću, sada već bivšem mužu - Volim Podgoricu

Barbika se opet razvodi: Evo šta Bekvalčeva kaže o Ljubu Jovanoviću, sada već bivšem mužu

Pop  pjevačica Nataša Bekvalac i njen suprug, bivši rukometaš Ljuba Jovanović odlučili su da se razvedu. Nataša je sa ćerkom Hanom otišla iz Srbije, dok je Ljuba izašao iz kuće i smjestio se u hotel.

Pjevačica je protekle večeri imala nastup u Beču, a danas se  po prvi put oglasila posle odluke da se razvede. Nataša nije željela da priča o suprugu, već samo o poslu.

“Ono što je najvažnije jeste da volite svoj posao. Trudim se da preko nedelje vodim zdrav život. Sem psihičkog, to su veliki i fizički napor”, otkriva Nataša koja tvrdi da nije zadovoljna svojim izgledom. Na pitanje ko čuva Hanu i Ljubu kada ona nije kod kuće, Bekvalčeva je odgovorom šokirala javnost.

“Imam veliku porodicu i uvijek se lijepo organizujem sa svojom porodicom i sestrama, tu smo da pomognemo jedna drugoj”, rekla je pevačica u emisiji ”Premijera Vikend Specijal”.
Kako je novinarka ponovo upitala Natašu ko čuva Ljubu, ona je kratko odgovorila:”Uvijek sam izbjegavala da miješam svog partnera sa poslom.”Ova izjava Nataše Bekvalac dodatno je potvrdila saznanje medija da se Ljuba i ona razvode. Nataša je na svom Instagramu objavila video iz Beča. Ona se na društvenim mrežama zahvalila fanovima što je podržavaju.

Izvor Kurir

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com