PODGORICA: Nova lažna dojava, evo odakle je došao poziv - Volim Podgoricu

PODGORICA: Nova lažna dojava, evo odakle je došao poziv

Policijski službenici su izvršili ATP pregled hotela Ramada u Podgorici i okoline ovog objekta kojim nije pronađena eksplozivna naprava, saopsštili su iz Uprave policije.

Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica je naime oko 17,00 časa obaviještena da postoji dojava da je u hotelu Ramada u Podgorici postavljena eksplozivna naprava.

Policija je po pozivu odmah reagovala. Hotel Ramada je evakuisan. Lice mjesta je obezbijeđeno. Tim za protivdiverzionu zaštitu je izvršio ATP pregled ovog objekta i okoline. Pregledom je utvrđeno da nema eksplozivne naprave.

Službenici Uprave policije su utvrdili da je ova lažna dojava upućena iz jedne zemlje regiona. Policija, putem Interpolovih kanala komunikacije i međunarodne policijske saradnje, već preduzima aktivnosti na identifikovanju lica koje je uputilo ovaj poziv.

2 komentara

  1. Ljudi Crnogorsko drustvo se urusava. DPS hobotnica ima kancer i truli iznutra! NEma nedelje u Podgorici da neko bombu ne prijavi, nema mjeseca da ne bude par ubistava, eksplozija, sakacena… Eto dje su nas dovele DPS neznalice i poltroni! Sami od sebe ce se urusit, jer im je sve na trulim lazljivim nogama! Gotovi su! NArode svi na ulice da rusimo bandu lopova koja nas bruka i krade evo 30 ljeta!

  2. After study a handful of the blog articles on the internet site now, we really much like your strategy for blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will also be checking back soon. Pls check out my web page likewise and figure out what you believe.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com