Da li je žrijeb za Ligu šampiona namješten?! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Da li je žrijeb za Ligu šampiona namješten?! (VIDEO)

Žrijebom u petak određeni su parovi polufinala ovogišnje Lige šampiona, u kome će snage odmjeriti madridski rivali Real i Atletiko, odnosno Monako i Juventus.

 

Kuglice je imao čast da izvlači ovogodišnji promoter finala u Kardifu Ian Raš, koji je teoretičarima zavjere dao dosta razloga da ovih dana budu ubjedljivi u ubjeđivanju da je sve na ovom svijetu, pa i u sportu namješteno.

Legenda Liverpula je, naime, prvu kuglicu gotovo bez miješanja izvukla iz “šešira” i u njoj se nalazilo ime “kraljevskog” kluba.

Zatim je uslijedilo izvlačenje Realovog rivala u predstojećem polufinalu, Englez ovog puta dobro napipava svaku lopticu i izvlači onu “pravu”, neki će odmah reći ‘najtopliju’.

Naravno, ispostavlja se da je to veliki rival Atletiko Madrid, te ove godine definitivno nećemo gledati velike madridske rivale u finalu Lige šampiona, što je bio slučaj u dvije od prethodne tri sezone. Gotovo uvijek kruže priče o toplim i hladnim lopticama kada je u pitanju žrijebanje na ovaj način, to su priče koje svi sumnjičavi ljudi rado prihvataju i šire, ali ovog puta zaista pomalo čudno sve izgleda i za one koji nisu ljubitelji zavjera.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com