Prvi singl brak: Italijan oženio samog sebe - Volim Podgoricu

Prvi singl brak: Italijan oženio samog sebe

Italijan Nelo Ruđero (40) iz mjesta Sant’Antonio Abate oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe, prenosi N1.

Ruđero je rekao sebi „da“ na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade – a Nelo je poručio i da misli da nikada neće voljeti nikoga drugog više nego sebe.

„Šta više, voljeti samog sebe je najljepša stvar koja može da se dogodi ljudskom biću. Samo tako se može postići unutrašnji mir“, kazao je mladoženja.

Vjenčanje je prenosio TV šou „Šef proslava“, ali ovaj Italijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera.

„Prije svega to sam uradio zbog mojih roditelja koji su stari. Jedini sam bio neženja od petoro braće i sestara, htio sam da ih uvjerim da se osjećam dobro ovako“, kazao je Nelo.

Mladoženja je stigao na vjenčanje na bijelom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan. Umjesto toga našli su se na ovom neobičnom venčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten.

„Živimo u društvu koje marginalizuje one koji su singl i u 40-tim godinama života. Htio sam da pošaljem poruku koja je očigledno dobro prihvaćena. Mnogi su me kasnije zvali da kažu da i oni žele da se vjenčaju sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku“, naveo je Nelo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com