PODGORICA: “Nećete vjerovati šta me je pitala kasirka u “Lakoviću””!

Portalu Volim Podgoricu danas je stiglo i jedno pozitivno reagovanje čitateljke koja nam se ranije javila sa kritikom ponašanja trgovaca u velikim marketima “HDL Lakovič” i “Voli” gdje su na kasi, bez pitanja mušterija da li to žele, naplaćivali velike kese.

-Svaki put sam morala da naglašavam kasirki da NE ŽELIM velike kese, da mi ne trebaju, da ih bacam u smeće, a često sam doživljavala i poniženje zbog toga što “zakeram” oko tri centa. To nije pitanje tri centa nego pitanje principa. Naša malograđanština mi je dozlogrdila, kaže naša čitateljka. Ona dodaje da je danas bila prijatno iznenađena u marketu “Laković” na Zabjelu kada je kasirku upitala da li želi da joj kese sa voćem stavi u velike kese.

-Nisam mogla da vjerujem. Imala sam 5-6 manjih kesa sa voćem, i rekla sam “ne želim”. Znači – pobijedili smo! Dobili smo malu bitku, ali je ovo najbolji primjer da građani mogu da mijenjaju stvari, kada se udruže i kada ih mediji podrže. Danas kese, sjutra nešto veće, moramo se naučiti kulturi, profesionalizmu i poštenju. Hvala na podršci!, zaključila je čitateljka.

Portal “Volim Podgoricu” u više navrata je objavljivao žalbe čitalac i kritike zbog “uvaljivanja” kesa bez pitanja.

Ako ste imali loše iskustvo u nekoj trgovini, preduzeću, na šalterima… javite nam na mejl [email protected] ili u inbox nape FB stranice.

Podsjetite se:

I VAMA SE OVO DEŠAVA? Ovaj Podgoričanin NIJE ŽELIO da ostavi svoja TRI CENTA u marketu “Laković”

“KO JE OVDJE LUD?!”

Širom OTVORITE OČI kad trgujete u “LAKOVIĆU”: I na OVAJ način vas varaju (FOTO)

PODGORIČANIN doživio MALTRETIRANJE u “Voliju”, kasirka zahtijevala LEGITIMACIJU da bi mu vratila novac! (FOTO)

loading...
Tagovi

Slične Objave

3 komentara

  1. PA “GOSPODjO” KAD IMAS TOLIKO VELIKIH KESA ZASTO JEDNU NE PONESES SA SOBOM I SPAKUJES U NJU NEGO MALTRETIRAS RADNICU MARKETA!.!.!

  2. U Lakovic ne naplacuju velike kese, već samo u Voliju i Idei, a tamo uvijek pitaju hocete li veliku ili malu kesu zbog tog famoznog naplacivanja od 3-5 centi. Ne vidim razlog za paniku kod gospodje zaista.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close