Srpska policija neće da hapsi Marovića? - Volim Podgoricu

Srpska policija neće da hapsi Marovića?

Liječenje Svetozara Marovića trajaće još dva mjeseca, a do tada, srpska policija ga neće hapsiti i izručiti Crnoj Gori, piše Dan.

Kako navodi taj list, Marović se, po dolasku u Beograd, uredno javio tamošnjoj policiji, prijavio mjesto i adresu boravka, kao i adresu klinike u kojoj će boraviti.

Policiji je saopštio da nema namjeru da bježi, već će, po okončanju liječenja doći u Crnu Goru na izdržavanje zatvorske kazne.

Izvor Dana iz srpskog MUP-a kazao je da će tokom sljedeće sedmice obavijestiti nadležne organe u Crnoj Gori da je Marović na liječenju te da ga oni neće hapsiti dok ne bude završen njegov medicinski tretman.

“Po izlasku iz bolnice Marović će se sam javiti istražnim organima Crne Gore koji ga traže. On se ne skriva u Beogradu već je u bolnici, o čemu su naši službenici obaviješteni, a tokom sedmice, kada dobijemo zvanično potjernicu, pisanim putem obavijestićemo o tome i kolege u Crnoj Gori”, saopštio je izvor iz MUP-a Srbije.

1 komentar

  1. Ako je znao da krade milione……..valjda ce se snaci toliko da izbjegne i zatvor. Istrazni organiC.G. ….. nevjerujem da ce te ga vise gledat u Crnoj Gori, samo neka ste Vi zdravi. Prevario je bivsu Jugoslaviju, nasu Crnu Goru a kamo li da ne prevari Spuz.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com