Crnogorski policajci opet u Mirovnoj misiji Ujedinjenih nacija na Kipru - Volim Podgoricu

Crnogorski policajci opet u Mirovnoj misiji Ujedinjenih nacija na Kipru

Direktor Uprave policije MUP-a Slavko Stojanović primio je policijske službenike koji će u 2017. godiini biti upućeni u Mirovnu misiju Ujedinjenih nacija na Kipru – UNFICYP.

U rotacijama u maju 2017. godine u Misiju su upućeni: Ivana Rabrenović, Igor Bojović i Miloš Rakonjac, koji su zamijenili Marinu Marinović, Dražena Babića i Dragišu Simićevića, a u septembru 2017. godine biće upućen Veselin Joksimović koji će zamijeniti Predraga Jestrovića.

Koordinatror za Mirovne misije Uprave policije Valentin Danaj upoznao je direktora sa zadacima i obavezama u Mirovnoj misiji, kao i sa obavljenim pripremama, opremanjem i obukom policijskih službenika koji se upućuju.

“Direktor je iskazao uvjerenje da će policijski službenici koji se upućuju u Misiju nastaviti sa postizanjem odličnih radnih rezultata i davanja doprinosa očuvanju međunarodnog mira. Crna Gora kao članica Ujedinjenih nacija aktivno učestvuje u održavanju i uspostavljanju svjetskog mira, a prvi pripadnik crnogorske policije je upućen u UNFICYP u avgustu 2009. godine”, saopšteno je iz Uprave policije.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com