Home / BIZNIS / TRAŽIMO ZA VAS: Ovdje ćete naći SVE ZA VODU po najpovoljnijim cijenama

TRAŽIMO ZA VAS: Ovdje ćete naći SVE ZA VODU po najpovoljnijim cijenama

Voda znači život. Ova izreka važi od kada je svijeta i vijeka, a danas je voda vrednija nego ikada.

Podgoričko preduzeće “Aqua Matanovic – Matanik” već dugi niz godina obezbjeđuje što je potrebno da bi snabdijavanje vodom bilo besprekorno.

Uvjerili smo se da ćete ovdje naći sve što vam je porebno po najpovoljnijim cijenama, a što je isto tako važno, srdačan prijem i ljubazne domaćine.

Preduzeće “Aqua Matnovic – Matanik” je porodična firma gdje svi rade, onoliko koliko je potrebno.

Dešavalo se da u “hitnim” slučajevima otvore radnju i praznikom, pa čak i noću kako bi kupcima izišli u susret.

-Ne možete odbiti ljude kada dođu i traže neki dio koji im je nophodan za, recimo, popravku, a sve je zatvoreno. Bez vode je i jedan dan veliki, kažu Matanovići.

Tako je bilo i ove zime, kada su mnogima od hladnoće popucale vodovne cijevi ili prestali da rade hidrofori i pumpe.

Firma “Matnović” je uvoznik za poznate brendove “Pedrolo”, “Elektrokovina”, “Novoterm”, boce “Inox” i “Aqua sistem”, slavine austrijeske firme “HST”, rezervne djelove..

-Najvažnije je da naši kupci budu zadovoljni i do sada je uglavnom bilo tako. Sve ostalo dolazi samo po sebi. Firma je krenula od male prodaje, da bismo danas bili direktni uvoznici za mnoge brendove, a samim tim možemo da kupcima ponudimo i najpovoljnije cijene, kažu Matanovići.

Sve informacije o asortimanu i cijenama možete dobiti na brojeve telefona 020 873848,  069 826745 ili 063 873848, na FB stranici AQUA MATANOVIC – Matanik ili na email [email protected]

Ukoliko najradije idete lično, prodajni objekat se iza Osnovne škole u Golubovcima, kada dolazite iz centra Golubovaca, sa lijeve strane.

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com