PODGORICA: POGINULO PET OSOBA: Trudnica i dijete teško povrijeđeni (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: POGINULO PET OSOBA: Trudnica i dijete teško povrijeđeni (VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 15:30 časova desila na zaobilaznici kod Golubovaca poginuli su Vuk Medigović (33), Ivana Medigović (34), D.M. (7), Dejan Marković (26) i  K.I (16). Trudnica Milica Kapa (24) i četvorogodišnja djevojčica A.K su kritično.

Foto: Portal Analitika

U automobilu koji se kretao iz Bara ka Podgorici bio je bračni par sa djetetom koji su stradali u udesu, kao i vozač automobila koji je nailazio iz suprotnog smjera. Među stradalima je još jedna osoba.

Direktor Urgentnog centra doktor Nermin Abdić “Vijestima” je kazao da su u Urgentni blok primljene tri osobe povrijeđene u saobraćajnoj nesreći u Golubovcima, od kojih je jedna preminula.

Foto: Portal Analitika

On je objasnio da je djevojčica koja je primljena u KC zadobila teške povrede centralnog dijela glave i da je životno ugrožena, a da je povrijeđena trudnica u fazi obrade.

Prema saznanjima “Vijesti” jedno vozilo kretalo se iz Podgorice ka Baru, a drugo u suprotnom smjeru.

Iz vozila su izvučena tijela stradalih. Identitet poginulih nije saopšten.

 

Foto: Portal Analitika

Saobraćaj je zatvoren u oba smjera, saopšteno je iz policije.

Uviđaj je u toku.

(Vijesti)

 

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything in this way just before. So nice to uncover somebody by original applying for grants this subject. realy i appreciate you for beginning this up. this fabulous website is something that is needed on the web, a person with a bit of originality. helpful project for bringing something totally new for the world wide web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com