UHAPŠEN PODGORIČANIN: Oborio ženu na tlo, udarao je u glavu i tijelo i strgao joj zlatni lanac? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Oborio ženu na tlo, udarao je u glavu i tijelo i strgao joj zlatni lanac?

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili razbojništvo počinjeno 06. juna 2017. godine u Podgorici i identifikovali i juče lišili slobode B.R. (21) iz Podgorice, saopšteno je našem portalu iz Uprave policije.

Naime, Dežurnoj službi CB Podgorica je navedenog dana prijavljeno da je nepoznato lice oko 11,15 časova počinilo razbojništvo na štetu M.M.  iz Podgorice, u ulazu zgrade u kojoj je oštećena nastanjena.

Službenici CB Podgorica su odmah postupili po prijavi i preduzeli niz mjera i radnji koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenog B.R.

Sumnja se da je B.R. navedenog dana, u ulazu zgrade u kojoj je oštećena nastanjena, prišao sa leđa M.M. koja se kretala ka svom stanu. On je nju, sumnja se, oborio na tle, zadao joj više udaraca u predjelu glave i tijela i potom sa njenog vrata strgao zlatni lanac, vrijedan oko 500 eura, nakon čega je pobjegao. Događaj je prijavljen policiji a M.M. je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra gdje je konstatovano da je zadobila više lakših povreda.

Nakon što je B.R. identifikovan i priveden, izvršena je i radnja prepoznavanja. Na osnovu toga i drugih dokaza, B.R. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

On je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom državnom tužiocu, koji je za njega nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com