Slavilo se u Moskvi: Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore (VIDEO) - Volim Podgoricu

Slavilo se u Moskvi: Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore (VIDEO)

Zlatnim bodom osvojenim u Moskvi, crnogorska rukometna reprezentacija je izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

“Zlatni lavovi” su brzo po okončanju meča u dvorani CSKA dali sebi oduška – po izlasku iz autobusa, a ispred svog hotela, zagrlili su se i zapjevali.

Na repertoaru su bile pjesme iz zavičaja “Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore” i “Željo, moje srce gori da se vratim Crnoj Gori”.

Sve to snimljeno je, za uspomenu, kamerom mobilnog telefona, a prenijeto na društvene mreže zahvaljujući Instagram nalogu RK Lovćen, čiji dres je nosila većina reprezentativaca.

“Slavlje naših junaka neposredno nakon utakmice sa Rusijom. Hrabrost! Ponos! Snaga! Veliko, najveće srce crnogorskih rukometaša koji su pokazali da su pravi i najbolji onda kada je najteže! Svaka čast! Vi ste heroji nacije!” – stoji u komentaru.

(Kodex.Me)

1 komentar

  1. I feel as you could probably teach a category regarding how to create a great blog. That is fantastic! I must say, what really got me was your design. You certainly learn how to make your website more than just a rant about an issue. Youve caused it to be feasible for people to connect. Good for you, because not that lots of people know very well what theyre doing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com