Ovaj RAJ nalazi se na 15 minuta od Podgorice, i MOŽE BITI VAŠ (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovaj RAJ nalazi se na 15 minuta od Podgorice, i MOŽE BITI VAŠ (FOTO)

Na svega petanaestak minuta vožnje starim putem od Podgorice ka Danilovgradu, nalazi se ranč na kojem možete uživati u hladovini, domaćoj hrani i jahanju, dok u gradu temeperature prelaze 40 stepeni celzijusa! 

Na ovom ranču, sakrivenom od buke i gužve, koji se prostire na oko desetak hiljada kvadrata, možete organizovati porodični izlet, korporativnu proslavu, rođendan, intimno vjenčanje… Ili, jednostavno možete svratiti da se osvježite. 

Kako kaže “rančer” Ranko Jovanović, ovo je mjesto za uživanje i odmor od gradske vreve i gužve i pravi lijek od stresa koji takav život nosi.

-Imamo i konje koje mališani prosto obožavaju, a imamo i vlastitu proizvodnju povrća, koje upravo pristiže. Takođe sami pravimo i domaći sok od paradajza iz naše bašte, imamo domaća jaja i meso, kaže Jovanović za Portal Volim Podgoricu.

Dovoljno je da se najavite na broj telefona 069 014 616 i ovaj ranč može biti vaš na dan ili više, možete roštiljati sami, ili će vas dočekati ljubazni domaćini. Ono što je najvažnije, ovdje uvijek vlada domaćinski prisna atmosfera i već nakon prvih 15 minuta osjećate se kao kod kuće. Cijene su izuzetno povoljne, tako da nemojte da brinete. 

Pogledajte fotografije i uvjerite se sami! 

1 komentar

  1. Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any solutions to protect against hackers?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com