SPEKTAKL KAKAV SE RIJETKO VIĐA U PODGORICI (POGLEDAJTE VIDEO) - Volim Podgoricu

SPEKTAKL KAKAV SE RIJETKO VIĐA U PODGORICI (POGLEDAJTE VIDEO)

 
 
 
 

Prvi koncert novoosnovanog KIC POP HORA, jedinstvenog u regionu, održan je sinoć u Velikoj sali KIC-a ”Budo Tomović”, a sala je bila mala da primi sve zainteresovane.

Okupivši istinske zaljubljenike u muziku i pjevanje, raznih profesija i generacija, KIC POP HOR nastao je kao spontani građanski projekat, dobivši kako kreativnu i organizacionu podršku JU KIC “Budo Tomović”, tako i logističku Nevladinog udruženja “Kutak”, pod čijim okriljem je osnovan, i njihovih čelnica, a ujedno i članica hora – Snežane Burzan i Sanje Radusinović.

Bravo Eleonora, bravo Dusica! Čisto uživanje u vreloj podgoričkoj noći!

Gepostet von Igor Majer am Dienstag, 27. Juni 2017

Publiku su oduševili već na početku, sa prvim taktovima pjesme ,,Jedna zima sa Kristinom” i refrenom kojim su poručili: ,,Dobra vam noć, prijatelji”.

“Podgorici treba ovakav hor. Publika je pjevala svaku pjesmu, nije stala. Puno je interesovanja na svim društvenim medijima. Ljudi se interesuju, žele da dođu. Naravno da mogu. Ovo je otvoreni hor i od septembra, kada ponovo počnemo sezonu moći će da dođu na audiciju. Svi su dobrodošli”, poručila je direktrorica KIC-a Snežana Burzan.

 

KIC POP HOR broji 60 članova, a na 90-min koncertu izveli su više od dvadeset domaćih i svjetskih pop – rok hitova, među kojima su: “What A Wonderful world”, “Imagine”, “Careless whisper”, “Dobra vam noć prijatelji”, “Goro moja”, “Zlatni dan”, “Balerina” i mnoge druge.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com