SAZNAJTE: Evo kakve žene vole određeni horoskopski znakovi

Saznajte šta ga privlači, i koje kvalitete treba da posjedujete kako biste ga zadržali pored sebe…

Ovan

Ovna najviše privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cijene njenu snagu i hrabrost. Ovnovi vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

Bik

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i prijatne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

Blizanci

Muškarca u znaku Blizanaca privlače žene koje su pametne, a pomalo i misteriozne. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cijene više od ljepote.

Rak

Raka privlače žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca Raka i čini da se on osjeća voljenim veoma brzo će dobiti mjesto u njegovom domu, s obzirom na to da je njihov dom mjesto gdje oni žele da se osjećaju voljeno, maženo i paženo.

Lav

Lav želi ženu kojom se može ponositi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelijepe, dramatične, prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači.

Djevica

Žena koju će muškarac Djevica najprije primijetiti je žena koja je uvijek dotjerana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami.

Vaga

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna kad ne treba da bude. Ona može da bude donekle prefinjena, ali ne smije da bude ohola, može da bude izbirljiva, ali ne previše, može da ima hrpu kontradiktornih osobina, sve dok je iskrena u svojim namjerama i nema skrivenih tajni.

Škorpija

Žena koja želi da privuče emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju mora da bude veoma vitalna i strastvena. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i bezvoljne.

Strijelac

Muškarac Strijelac voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, žene koje bi mu istovremeno mogle biti i prijatelji. Oni žele žene koje su u jednom trenutku djetinjaste, a u sljedećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvijek srećne i zadovoljne.

Jarac

Jarca privlače žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne ili rezervisane, a da ne spominjemo da moraju da imaju visoke ciljeve u životu i, ako ne ugled, onda bar želju za njim.

Vodolija

Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati, a pretjerana emocionalnost će ih odmah odbiti.

Ribe

Muškarac u znaku Riba voli žene koje su romantične i emotivne, osjetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on osjeća sigurnim, može lako postati ona prava za njega.

Astro zabava

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close