UBIJEN NIKO ROGANOVIĆ: Prišli automobilu i ispalili više hitaca - Volim Podgoricu

UBIJEN NIKO ROGANOVIĆ: Prišli automobilu i ispalili više hitaca

Nepoznata lica prišla vozilu u kojem se nalazio N.R. i u njegovom pravcu ispalili više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je N.R. preminuo.

Novljanin Niko Roganović (66) ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta poslije ponoći u hercegnovskom naselju Dubrava, potvrđeno je iz Uprave policije.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva N.R. (66) iz Herceg Novog, koje se dogodilo u toku noći 25/26. 07. 2017. godine u naselju Dubrava, u Herceg Novom.

Naime, u navedenom periodu oko 01,20 časova su za sada nepoznata lica prišla vozilu u kojem se nalazio N.R. i u njegovom pravcu ispalili više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je N.R. preminuo.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mjesta izvršio uviđaj sa policijskim službenicima.

Službenici CB Herceg Novi i drugih organizacionih jedinica preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku izvršilaca ovog krivičnog djela.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com