Cetinje ustupa zemljište za izgradnju stanova - Volim Podgoricu

Cetinje ustupa zemljište za izgradnju stanova

  

Prijestonica ustupa zemljište za izgradnju stanova za penzionere, zaposlene u policiji i kulturi, saopšteno je iz Uprave Cetinja.

 

Na inicijativu gradonačelnika Cetinja, Aleksandra Bogdanovića, odborinici lokalnog parlamenta usvojili su tri odluke kojim se ustupa zemljište za izgradnju stanova za potrebe Udruženja penzionera, Sindikata Uprave policije i Sindikata kulture.

“Na tridesetoj sjednici usvojena je Odluka o učešću Prijestonice Cetinje u izgradnji objekta kolektivnog stanovanja za potrebe Udruženja penzionera Cetinje, prema kojoj će Prijestonica, pored ustupanja zemljišta i komunalno opremiti isto, čime će se penzionerima omogućiti da dođu do stana po cijeni od 330 eura za metar kvadratni”, navodi se u saopštenju.

Odbornici su usvojili i odluke o prenosu prava svojine na nepokretnosti Sindikatu Uprave policije Crne Gore i Sindikatu kulture Crne Gore, čime će i zaposleni u policiji i institucijama kulture moći da pod povlašćenim uslovima dobiju stanove.

Skupština je na današnjoj sjednici razmatrala ukupno 23 tačke, između ostalih i odluke o imenovanju komisija za praćenje razvoja Katunske i Riječke nahije.

www.cdm.me

 

1 komentar

  1. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com