FILMSKA PRIČA ALEKSANDRE SA DORĆOLA: Neko mi zvoni, otvorim, a ono Džulija Roberts! - Volim Podgoricu

FILMSKA PRIČA ALEKSANDRE SA DORĆOLA: Neko mi zvoni, otvorim, a ono Džulija Roberts!

Beograđanka opisuje kako joj je čuvena glumica pozvonila na vrata!

 

Zvono na vratima zazvonilo je oko 22.30. Pomislila sam da je opet neko promašio svijetlo. Ustanem da provjerim, otvorim vrata i vidim nju – Džuliju Roberts!

Ovim riječima susret sa slavnom holivudskom glumicom opisuje Beograđanka Aleksandra Marković.

Džulija je naime, iznajmila stan u jednoj zgradi na Dorćolu, i upravo je u toj zgradi, greškom pozvonila na Aleksandrina vrata.

– Bila sam šokirana kada sam je ugledala. Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svijetlo. Pored nje su bili muškarac i troje djece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na “Gugl”. Sanjam li? Ne! Vidim slike njenog muža i djece i shvatim da mi je Džulija Roberts sa porodicom bila na vratima – kaže Markovićeva.

Ona dodaje da je Džulija prelijepa i da zrači. Kaže da je bila vrlo dotjerana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, našminkana i isfenirana puštene kose.

Aleksandri nešto nije dalo mira, pa je još jednom otišla da se uvjeri u ono što je videla.

– Otrčim na sprat i mislim se šta da radim, kako da pozvonim, pa se sjetim da crevo od klime iz njihovog stana kaplje tačno na moj prozor. Pozvonim, ništa. Kucam, otvara mi Džulija, a iza nje troje dece, vire. Pravim se da pojma nemam ko su onim i kažem za crijevo, ona mi odgovori da neće ni uključivati klimu, u četvrtak nije bilo mnogo vruće, nasmješi se i rastanemo se – opisuje Aleksandra za “Novosti” nesvakidašnju scenu.

U petak se nisu sreli, ali već u subotu jesu.

– Oni ulaze u zgradu, ja izlazim, pozdravimo se u hodniku, njen muž me pita kako sam, lijepo, kako vi, dobro, sve ljubazno i onda ih zamolim da se slikamo. Džulija je već bila na stepeništu, inače, idu na šesti sprat pješice ne koriste lift, i samo je rekla “ne”. Djeca se smeškaju. Oni su mi najjači utisak ostavili. Mislimo da su holivudska djeca razmažena, bezobrazna, a ovo troje su baš divni. Fini su, ljubazni – kaže Aleksandra.

 

1 komentar

  1. Congratulations on having one of the most sophisticated blogs Ive come across in some time! Its just incredible how much you can take away from something simply because of how visually beautiful it is. Youve put together a great blog space –great graphics, videos, layout. This is definitely a must-see blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com