STRAVIČAN UDES KOD BUBANJ POTOKA: Majka poginula, ćerka uhapšena - Volim Podgoricu

STRAVIČAN UDES KOD BUBANJ POTOKA: Majka poginula, ćerka uhapšena

U stravičnom sudaru koji se danas dogodio na autoputu kod Bubanj potoka, žena iz “opela” je poginula, njen muž je teško povrijeđen, a njihova ćerka uhapšena je pod sumnjom da je ona upravljala automobilom i izazvala sudar, saznaje “Blic”.

Djevojci, koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske, po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, a u tom roku će biti saslušana u tužilaštvu.

U sudaru tri automobila danas oko 14 sati nedaleko od naplatne rampe na Bubanj potoku poginula je majka djevojke, dok je otac teško povrijeđen. Teško je povrijeđena i jedna osoba iz automobila “hjundai” novosadskih registarskih oznaka, a lakše su povrijeđene još tri osobe iz istog vozila. U trećem automobilu su se nalazili putnici iz Petrovca na Mlavi, ali oni nisu povrijeđeni.

Devojka je ostala u šoku nakon nesreće

Foto: Uroš Arsić / RAS SrbijaDjevojka je ostala u šoku nakon nesreće

Nesreća se dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je “opel” holandskih registarskih oznaka iz pravca Beograda prema Nišu, probio zašštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret. Od siline udara, automobil holandskih registarskih oznaka je smrvljen tako da je teško bilo utvrditi model, na sve strane su po putu ostali razbacani odjeća i hrana. Djevojka je prošla bez povreda, ali ju je u stanju šoka odvezla Hitna pomoć.

 Izvor:blic.rs

 
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com