PISMO DUŠKU MARKOVIĆU: Vec pola godine svakodnevno upućujemo pisma, molbe, zahtjeve, zovemo telefonom vaš kabinet… - Volim Podgoricu

PISMO DUŠKU MARKOVIĆU: Vec pola godine svakodnevno upućujemo pisma, molbe, zahtjeve, zovemo telefonom vaš kabinet…

Porodica Đurišić sa Zabjela, o  koja već duži vremenski period vodi spor sa opštinom Podgorica u vezi sa zemljištem u Jerevanskoj ulici, pismom koje potpisuje Vanja Đurišić, obratila se premijeru Dušku Markoviću.

Pismo prenosimo integralno.

,,Ne dolazite na naša vrata! Ne provocirajte, ne idite tamo gdje ne žele da vas vide i ne nasrćite na porodični mir!”, poručio je Marković.

 

Gospodine premijeru Duško Markoviću, divno ste ovo rekli, samo se postavlja pitanje zašto to isto ne kažete i kada je naša porodica u pitanju.

Vec pola godine svakodnevno upućujemo pisma, molbe, zahtjeve, zovemo telefonom vaš kabinet i trazimo isto i za našu porodicu.

Ni riječi od Vas?

A sada kada se neko “drznuo” i dotakao Vaše porodice i vaših vrata istog momenta ljutita reakcija. Gradjanske slobode Vaše porodice tek da su dotaknute a našu porodicu Slavoljub Stijepovic Vaš visoki partijski funkcioner, član Vaše stranke i gradonačelnik svih građana Podgorice izlaže svakodnevnoj torturi .

Ko brani nase građanske slobode?

Kome mi da se obratimo za zaštitu?

 Kako naša porodica da odbrani svoja gradjanska i ljudska prava?

Da li treba i mi pravdu da uzmemo u svoje ruke?

 

Stijepović pokušava na sve moguće načine, koristeći svoj partijski položaj i funkciju, falsifikovane dokumente i silu koju ima državni aparat, prijetnjama, zastrasivanjima, prekršajnim mjerama koje nemaju utemeljenja u Ustavu i Zakonu Crne Gore da otme našu imovinu, time ugrožavajući cjelokupnu našu porodicu i njenu fizičku egzistenciju.

 

I nama je naša porodica svetinja kao  Vama Vaša

“Ne ugrožavajte porodični mir i građanske slobode, bez obzira o kojem se političkom protivniku radi. Ne prelazite tu liniju koja se u Crnoj Gori uvijek smatrala svetinjom”, piše u ovom obraćanju Vanje Đurišića crnogorskom premijeru.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com