UHAPŠEN PODGORIČANIN: Maloljetnoj Podgoričanki krivična prijava - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Maloljetnoj Podgoričanki krivična prijava

Podgoričanin je uhapšen, a njegova saučesnica, maloljetna djevojka “zaradila” je krivičnu prijavu 

Službenici Uprave policije MUP-a –  Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo krađa i krivično djelo razbojnička krađa. Jedno lice je lišeno slobode, dok je protiv dva maloljetna lica podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, zbog sumnje da su počinila predmetna krivična djela, kazali su iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Bar su, 20.09.2017. godine, u kratko roku rasvijetlili krivično djelo krađa počinjeno na štetu T-com, i identifikovali dva lica za koja se sumnja da su počinila ovo krivično djelo. I.J. (24) iz Podgorice je lišen slobode zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo, dok je protiv maloljetnice V.R. (16) iz Pogorice, koja je bila sa njim prilikom izvršenja krivičnog djela, podnijeta krivična prijava u redovnom postupku. Oni su kako se sumnja, iskoristili nepažnju zaposlenih u maloprodajnom objektu T-com, i podesnim sredstvom onesposobili alarm kao i sigurnosni kabl kojim je osiguran telefon marke Samsung S5 koji su zatim otuđili, nakon čega su se dali u bjekstvo.

Nadalje, istog dana, službenici CB Bar su, postupajući po prijavu G.B. (32) iz Republike Srbije da ga je u naselju Pod Volujicom presrelo nepoznato muško lice, koje je izašlo iz pmv bez registarskih oznaka, a zatim mu uz prijetnju bejzbol palicom oduzelo mobilni telefon, identifikovali maloljetnog J.B. (17) kao lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo razbojnička krađa. Službenici CB Bar su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja, kriminalističkom obradom došli do osnova sumnje da je on počinio krivično djelo razbojništvo. Protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojnička krađa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com