Roben završio reprezentativnu karijeru: Odluka nije bila laka - Volim Podgoricu

Roben završio reprezentativnu karijeru: Odluka nije bila laka

Kapiten fudbalske reprezentacije Holandije Arjen Roben završio je reprezentativnu karijeru, nakon što ekipa nije uspjela da se plasira na Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Holandija je sinoć u Amsterdamu pobijedila Švedsku sa 2:0 golovima Robena, ali joj to nije bilo dovoljno da se plasira u baraž za Mundijal u Rusiji. Holandiji je za plasman u baraž bila potrebna pobjeda od sedam golova prednosti.

“Odluka nije bila laka, ali imam 33 godine i moram potpuno da se koncentrišem na moj klub”, rekao je fudbaler Bajerna iz Minhena.

Roben je debitovao za državni tim u aprilu 2003. godine, odigrao je 96 utakmica i postigao 37 golova. On je četvrti najbolji strijelac Holandije i izjednačen je sa Denisom Bergkampom sa po 37 golova.

Roben je bio dio ekipe koja je osvojila treće mjesto na Mundijalu u Brazilu 2014. godine, kao i dio tima koji je u finalu 2010. godine u Južnoj Africi poražen od Španije.

Beta

2 komentara

  1. After study many of the blog posts for your web site now, and that i really much like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and will also be checking back soon. Pls have a look at my site too and make me aware how you feel.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com