Za stubove javne rasvjete i svjetiljke blizu 1.700.000 eura - Volim Podgoricu

Za stubove javne rasvjete i svjetiljke blizu 1.700.000 eura

U protekle tri godine na teritoriji Glavnog grada i Opština u okviru Glavnog grada – Golubovci i Tuzi, ekipe Komunalnih usluga d.o.o. su izvršile ugradnju 979 stubova javne rasvjete i 2.659 svjetiljki. Ukupan iznos investicije iznosio je 1.693.920,61 euro. Na ovaj način značajno smo doprinijeli poboljšanju komunalne infrastrukture sa aspekta gradske javne rasvjete.

Takođe, ekipe ovog Društva, u koordinaciji sa ekipama CEDIS-a koje vrše rekonstrukciju distributivne mreže na 13 trafo reona na području GO Golubovci, rade na prebacivanju velikog broja postojećih svjetiljki sa drvenih stubova na nove betonske stubove, i na taj način ponovo uspostavljaju rad javne rasvjete na pomenutom području.

Gradsko preduzeće Komunalne usluge d.o.o. Podgorica u kontinuitetu vrši održavanje objekata javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i TK infrastrukture, kako na gradskom, tako i vangradskom području.

Stručne ekipe ovog Društva svakodnevno vrše kontrolu rada objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije na svim saobraćajnicama i javnim površinama, po prioritetima. Uočene probleme i nedostatke otklanjaju efikasno i u najkraćem mogućem roku.

Podsjećamo, sve eventualne kvarove na objektima javne rasvjete i svjetlosne signalizacije građani mogu prijaviti putem telefona na broju 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u Ulici Zetskih vladara bb svakog radnog dana od 07:00-15:00h. Takođe, prijave se moguslati putem aktuelnog call centra “sistem 48”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com