Novih 10 pitanja Predsjedništva DF-a za Katnića - Volim Podgoricu

Novih 10 pitanja Predsjedništva DF-a za Katnića

Predsjedništvo Demokratskog fronta saopštilo je da su namjerno sačekali da protekne 24 časa od posljednjeg ročišta i svjedočenja Saše Sinđelića, “kako bi ostavili dovoljno vremena Ivici Stankoviću da smijeni Milivoja Katnića i odredi mu tužilački pritvor od mjesec dana zbog montaže tzv. državnog udara, zloupotrebe službenog položaja i ometanja pravde.”

“A pošto Ivica Stanković nema hrabrosti da obavlja funkciju na koju su ga izabrali DPS i malograđanska opozicija, niti ima namjeru da postavi pitanja svom Cisku Kidu iz Bajramovice, Predsjedništvo DF – a pred cjelokupnom crnogorskom javnošću pita Milivoja Katnića:

1. Zašto je slagao sud i crnogorsku javnost da je tzv. Edi bio nadređeni njegovom svjedoku saradniku kad se iz njihove prepiske jasno vidi da Sinđelić sve vrijeme komanduje Ediju i još mu prijeti?

2. Zašto je Milivoje Katnić instruisao Sinđelića da laže o navodnoj poruci koju mu je poslao navodni Edi 01. marta 2016.?

3. Gdje se nalazi poruka od 01. marta 2016. u kojoj tzv. Edi traži od Sinđelića da se uključi u organizaciju državnog udara?

4. Kako su Sinđelić i Edi bili u svakodnevnoj komunikaciji od početka 2016. i to na inicijativu Edija, ako se iz prepiske jasno vidi da Sinđelić uvijek prvi šalje poruke i danima čeka odgovor i to od kraja jula 2016.?

5. U kojoj od prepiski Edija i Sinđelića, i iz kojeg od Sinđelićevih telefona, postoji ijedan materijalni dokaz o planiranim akcijama za izvođenje državnog udara?

6. Kako se to Saša Sinđelić plašio od tzv. Edija kad se iz njihove prepiske jasno vidi da ustvari tzv. Edi ne izdaje nikakva naređenja Sinđeliću, već naprotiv?

7. Kako se zove drugi čovjek kojim Sinđelić prijeti Ediju i kojeg Sinđelić planira da angažuje za posao?

8. O kakvom se to angažmanu radi a nije prodaja majci u Rusiji?

9. Kakve je poslovne aranžamane multimilioner Edi imao sa prodavcem majci sa Bubanj potoka i koje dokaze ima Milivoje Katnić o toj poslovnoj saradnji?

10. Kako je Saša Sinđelić imajući u vidu činjenicu da je bio nadređeni Ediju mogao dobiti status svjedoka saradnika kad po zakonu organizatori ovakvog krivičnog djela isključivo mogu biti optuženi?

“Predsjedništvo DF – a ekskluzivno objavljuje dio viber prepiske između Saše Sinđelića i tzv. Edija kao još jedan dokaz o umiješanosti Milivoja Katnića u montiranju lažnog državnog udara i istovremeno poziva Ivicu Stankovića da posle ovog najnovijeg skandala stisne petlju i procesuira specijalnog državnog tužioca.”

Iz DF-a su kazali da sljedećih dana nastavljaju sa pitanjima i “objavljivanjem novih dokaza jer kao i što smo obećali, od ove optužnice neće ostati ni slovo, pošto je svakodnevno razbijamo u paramparčad.”

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com