ZATVOREN PUT CETINJE-BUDVA: Odron na Brajićima - Volim Podgoricu

ZATVOREN PUT CETINJE-BUDVA: Odron na Brajićima

Zbog odrona u mjestu Brajići, put Cetinje-Budva zatvoren je za saobraćaj za sve vrste vozila, kazali su Portalu RTCG iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

 Kako je saopšteno iz Direkcije za saobraćaj, put će biti u prekidu do sjutra popodne, kada će se odlučiti da li su se stekli uslovi da ponovo bude uspostavljen.

Put je bio zatvoren i tokom noći ali je jutros oko tri sata raščišćen. Novi odron u prijepodnevim satima uslovio je ponovnu obustavu saobrajaća.

Dušan Kokić iz Direkcije za saobraćaj saopštio je da je Magistralni put Cetinje – Budva od jutros u prekidu zbog odrona koji se desio na kosini koja se nalazi pored punog pravca na nekoj udaljenosti od 10 metara, gdje sa visine od 30-40 metara dolazi do obrušavanja stijenske mase.

“Uslijed mogućnosti ugrožavanja saobraćaja na magistralnom putu inspektor za puteve je donio odluku o totalnoj obustavi saobraćaja dok se ne izvrši saniranje kosine što obuhvata uklanjanje nestabilnih kamenih blokova, i ono što je sada evidentno je da će sigurno put biti u prekidu do sjutra do poslijepodnevnih časova, kada će se odlučiti da li će saobraćaj na tom putu biti uspostavljen”, kazao je Kokić.

Portal RTCG

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com