ODUSTALE OD OBRAZOVANJA: Ove DOMAĆE pjevačice završile su SAMO osnovnu školu! - Volim Podgoricu

ODUSTALE OD OBRAZOVANJA: Ove DOMAĆE pjevačice završile su SAMO osnovnu školu!

Severina se hvali ulogama u pozorišnim predstavama, a nije završila ni srednju školu, ali nije jedina estradna zvijezda koja nakon male mature nije nastavila obrazovanje.

Pogledajte koje pjevačice imaju završenu samo osnovnu školu:

Verica Šerifović

Napustila je školu kako bi se posvetila muzičkoj karijeri.

– Posle osnovne, upisala sam Prvu kragujevačku gimnaziju. Dobro sam učila, ali uskoro me je rođak koji je svirao u orkestru “Žaoka” pozvao da im se pridružim kao pevačica. Kako je angažman podrazumijevao gostovanja u hotelima širom bivše zemlje, prekinula sam redovno školovanje i započela muzičku karijeru. Iako sam bila dobar đak, profesori se nisu ni ljutili ni čudili, jer su znali kako pjevam – rekla je Verica u jednom intervjuu.

Edita Aradinović

Pjevačica grupe “Ministarke” napustila je srednju školu takođe zbog karijere. Ona se ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože kada je osjetila slast noćnog života i zarade.

Severina

Hrvatska pjevačica završila je samo osnovnu školu. Ona je upisala Srednju muzičku školu Josipa Hatzea u Splitu, ali ju je ubrzo napustila, tako da danas ima samo osnovno obrazovanje. Ona o tome nije govorila u medijima, vjerovatno da bi izbjegla sramotu.

Aleksandra Prijović

Brenina snajka upustila se u estradne vode veoma mlada, a za takmičenje “Zvezde Granda” prijavila se kao učenica Srednje tehničke škole. Kako je nakon šoua njena karijera krenula uzlaznom putanjom, pjevačica je prešla na vanredno školovanje, da bi ga na kraju potpuno zapostavila.

Dara Bubamara

I Dara Bubamara proslavila se kad je bila veoma mlada, pa srednju školu nikad nije završila. Prije nekoliko godina hvalila se da je završila francuski jezik na prestižnom univerzitetu Sorbona, ali se ispostavilo da se radi samo o kursu stranog jezika.

Vesna Zmijanac

Ni Vesna Zmijanac nije dogurala dalje od osam razreda osnovne škole, ali je završila i kurs daktilografije.

Zlata Petrović

Ni ona nakon osnovne škole nije nastavila obrazovanje, a jednom prilikom je priznala da još od tada nije pročitala nijednu knjigu.

Blic/Volim Podgoricu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com