TUGA DO NEBA: Žika i Ana Todorović sahranili sina jedinca koga su čekali 16 godina

I kamen bi zaplakao: Na Novom groblju u Beogradu juče je održan ispraćaj za kremaciju jedinca slavnog glumca koji je iznenada preminuo prije pet dana

Trogodišnjem Dejanu, sinu poznatog srpskog glumca Srđana Žike Todorovića (52) i njegove supruge Ane, koji je iznenada preminuo u srijedu uveče, poslednje zbogom juče su uputili njegovi neutješni roditelji i porodica kao i stotinak ljudi.

DEJAN TODOROVIĆ 2014-2017, FOTO: DADO ĐILAS
Na Novom groblju u Beogradu održan je ispraćaj za kremaciju, a Žiki i Ani riječi utjehe pružili su Srđan i Goran Đoković, Branka Pujić, Eva Ras, Andrija Kuzmanović i drugi. Da podrže kolegu u najtežim danima, zajedno su stigli njegovi drugari s klase Dragan Bjelogrlić, Dragan Petrović Pele, Anica Dobra i Nataša Ninković.

Nesrećni roditelji malog Dejana držali su se dostojanstveno, pokušavajući da budu jaki u crnim danima za porodicu Todorović.

– Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo željeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu da prestanem da plačem, jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan, i sreća i život! Sve što smo imali. Nikakva bolest, ništa tu nije bilo. Doktori kažu iznenadna smrt – rekla je za Kurir Ana Todorović.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Žika i Ana su sina Dejana dobili 2014. godine, nakon 16 godina zajedničkog života i borbe za potomstvo. Iako Todorović nije volio da priča o svom privatnom životu, u novembru prošle godine ipak je kazao da mu se život promijenio otkad je dobio sina Dejana.
– Život mi se okrenuo za 180 stepeni, sve mi je drugačije, sve mi je novo. Nema više izlazaka, nema više zezanja, odgovornost je mnogo veća – rekao je tada Todorović.

BIĆE PORED DEDA BORE

Urna malog Dejana biće za desetak dana položena pored njegovog djede Bore Todorovića. S obzirom na to da dječakov slavni djeda leži u Aleji velikana, za to je potrebno da se sačeka odobrenje Grada Beograda.

dijaspora.news/kurir.rs

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close