Poslala je NOVOGODIŠNJE ČESTITKE za Podgoricu prije 10 dana, JOŠ NISU STIGLE! - Volim Podgoricu

Poslala je NOVOGODIŠNJE ČESTITKE za Podgoricu prije 10 dana, JOŠ NISU STIGLE!

Rukom ispisane novogodišnje čestitke, kakve danas rijetko ko šalje, poslala je jedna kreativna Novljanka svojim prijateljima u Podgorici i Beogradu prije deset dana, kako bi obradovale primaoce pred Novu godinu, ali one još uvijek – nisu doputovale u glavni grad!

Oko 120 kilometara razdaljine, a Pošta Crne Gore još uvijek nije uručila novogodišnje čestitke koje sam poslala prije deset dana. Nisam htjela da šaljem mejlove i Viber poruke, htjela sam da obradujem svoje prijatelje pravim čestitkama, kakve smo nekada slali i koje smo ispisivali rukom, i srcem, u koje smo ulagali vrijeme i emocije, kaže ova razočarana Novljanka.

Razočarani su i njeni prijatelji, koji već nekoliko dana odmahuju glavom na njena pitanja – da li im je stigla pošta?

-Čestitke koje sam poslala za Beograd, možda če stići za sledeću Novu godinu, kaže sagovornica Portala Volim Podgoricu. Ona nam je ispričala i slučaj iz porodice, o paketu koji je putovao pet mjeseci iz Češke do Herceg Novog.

-Sestrični mog supruga je drugarica iz Praga poslala paket za rodjendan početkom avgusta, kako bi joj stigao do rodjendana krajem avgusta. Paket je dobila 18. decembra! Kuda je putovao –  to ptice znaju! Vjerovatno treba da se raduje da je uopšte stigao! Vidjela je samo da je u Kotoru bio u novembru, a onda mu je trebalo mjesec dana da predje četrdesetak kilometara do Herceg Novog, navodi naša sagovornica i postavlja logično pitanje: Da li Pošta Crne Gore snosi ikakvu odgovornost za neisporučivanje pošiljki? Ipak smo mi tu uslugu platili? I kome da se obrati sa pitanjem – da li će i kada biti uručenje njene novogodisnje čestitke?

-Neka mi kažu da li sledeće godine treba da posaljem čestitke u julu kako bi stigle u Podgoricu do 31. decembra? I da li već u januaru da otpremim čestitke prijateljima u Beogradu i da im poželim srećnu 2019. godinu, valjda stignu do tada!

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com