POLICIJA U VOZU PRONAŠLA KILOGRAM MARIHUANE: Podgoričanin saslušan, pa pušten - Volim Podgoricu

POLICIJA U VOZU PRONAŠLA KILOGRAM MARIHUANE: Podgoričanin saslušan, pa pušten

Pod­go­ri­ča­nin A.K. (21) sa­slu­šan je u bje­lo­polj­skom Vi­šem tu­ži­la­štvu zbog sum­nje da je iz­vr­šio kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje, sta­vlja­nje u pro­met i pro­iz­vod­nja opoj­nih dro­ga. Na­kon sa­slu­ša­nja, pu­šten je da se bra­ni sa slo­bo­de, a is­tra­žnom su­di­ji Vi­šeg su­da pred­lo­že­no je po­kre­ta­nje is­tra­ge. Slu­žbe­ni­ci Upra­ve po­li­ci­je i ca­ri­ni­ci su na gra­nič­nom pre­la­zu Že­lje­znič­ka sta­ni­ca, u vo­zu ko­ji sa­o­bra­ća na re­la­ci­ji Bar–Be­o­grad, po­sled­njeg da­na pro­šle go­di­ne pro­na­šli oko 1,1 ki­lo­gram ma­ri­hu­a­ne i tom pri­li­kom uhap­si­li A.K.

Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci Sta­ni­ce gra­nič­ne po­li­ci­je Bi­je­lo Po­lje i ca­rin­ski slu­žbe­ni­ci bje­lo­polj­ske Ca­rin­ske is­po­sta­ve su na gra­nič­nom pre­la­zu Že­lje­znič­ka sta­ni­ca na iz­la­sku iz Cr­ne Go­re, u na­se­lju Ne­da­ku­se, 31. de­cem­bra oba­vi­li gra­nič­nu kon­tro­lu put­ni­ka i pr­tlja­ga u vo­zu ko­ji sa­o­bra­ća na re­la­ci­ji Bar–Be­o­grad.

-Tom pri­li­kom, u jed­nom va­go­nu, is­pod umi­va­o­ni­ka, pro­na­đen je ke­sa u ko­joj su se na­la­zi­la dva ve­ća PVC pa­ko­va­nja sa sa­dr­ža­jem bilj­ne ma­te­ri­je tam­no­ze­le­ne bo­je za ko­ju se sum­nja da je opoj­na dro­ga ma­ri­hu­a­na ukup­ne te­ži­ne 1,1 ki­lo­gram. Da­ljim pre­gle­dom kod A.K. su pro­na­đe­ne ri­zle ko­je se ko­ri­ste za pra­vlje­nje ta­ko­zva­nog džo­in­ta – sa­op­šte­no je iz po­li­ci­je.
Kri­mi­na­li­stič­ka ob­ra­da upu­ću­je na sum­nju da je A.K. imao na­mje­ru da dro­gu pro­kri­jum­ča­ri pre­ko gra­ni­ce i da je sta­vi u da­lji pro­met na pod­ruč­ju Be­o­gra­da.

(Dan)

1 komentar

  1. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com